top of page
final.jpg

About

Contact

Piano leren spelen in een huiselijke, vertrouwelijke sfeer, waar pianospelen een beleving wordt en het individu centraal staat. Pianostudio Decramer verbindt het plezier aan de piano met een kwalitatieve opleiding op hoog niveau. De ene heeft de ambitie om concertpianist te worden, de andere eerder als hobby, iedereen krijgt hier een optimale begeleiding.
De lessen zijn er voor kinderen vanaf het 1e leerjaar, voor leerlingen die geen notenleer meer willen volgen, voor leerlingen wie zijn muziekschool studies heeft afgerond of voor volwassenen.

Iedereen is welkom!

Over Sylvie

Ik kom niet uit een muzikale familie maar was al heel vroeg gepassioneerd door de piano die bij mijn oma stond. Ik studeerde piano aan het Koninklijk conservatorium Brussel bij Daniel Blumenthal en vervolmaakte mij aan de Universität der Künste Berlin en aan de Hochschule für Musik Hanns Eisler bij Björn Lehmann en Wolfram Rieger. De 7 jaren die ik in Berlijn woonde, vormden me als mens, als muzikant en zeker ook als pedagoog. De flexibiliteit, de gemoedelijke sfeer, het persoonlijk contact en de betere individuele begeleiding die ik daar leerde kennen in privé-muziekscholen, zetten mij aan tot het oprichten van mijn eigen pianostudio in Oud- Turnhout, waar ik in 4 jaar tijd een bloeiende studio had. Na onze verhuis in maart 2022, zal ik in september 2022 een nieuwe studio openen te Marke.

Ik werk als vocal coach / zangbegeleider aan het Conservatorium van Gent en als pianolerares aan de muziekacademie in Zottegem.

Hieronder alvast enkele commentaren van leerlingen over mij:

 

´Bedankt voor de zachtmoedige en toch ambitieuze manier waarop u het lesgeven invult.´ Vincent

`Dankjewel voor je enthousiasme, je empathie en je bakken geduld! Het is super hoe jij, keer op keer weer iets positiefs hoort.´. Joke

´ Ik ga u heel erg missen! Altijd als ik piano ga spelen zal ik aan u denken met trots dat u mijn juf was!!`  Laura

´Hartelijk dank om er iedere les opnieuw met de brede glimlach, enthousiasme en deskundigheid te staan. Heerlijk!´ Christian

Twijfel je nog? Vraag hier alvast een proefles aan!

Bedankt om mij te contacteren!
voetnoot_logo.svg.png
bottom of page