Piano leren spelen in een huiselijke, vertrouwelijke sfeer, waar pianospelen een beleving wordt en het individu centraal staat. De pianostudio Decramer verbindt het plezier aan de piano met een kwalitatieve opleiding op hoog niveau. De ene heeft de ambitie om concertpianist te worden, de andere eerder als hobby, iedereen krijgt hier een optimale begeleiding. Ook wie zijn muziekschool reeds heeft afgerond of als volwassene wil starten, iedereen is welkom!

Over Sylvie:

Ik kom niet uit een muzikale familie, maar was al heel vroeg gepassioneerd door de piano. Ik studeerde piano aan het conservatorium te Brussel bij Daniel Blumenthal en vervolmaakte mij aan de Universität der Künste Berlin bij Fabio Bidini en Björn Lehmann. De 7 jaren die ik in Berlijn woonde vormden me als mens, als muzikant en zeker ook als pedagoog. De flexibiliteit, de gemoedelijke sfeer, het persoonlijk contact en de betere individuele begeleiding die ik daar leerde kennen in privé-muziekscholen, zetten mij aan tot het oprichten van mijn eigen pianostudio in Oud-Turnhout.

Ik werk deels als zangbegeleidster aan de Robert Schumann Hogeschool in Düsseldorf en als pianolerares in de muziekacademie van Zottegem.

Prijzen: 

download hier onze prijslijst

Contact:

         sylviedecramer@hotmail.com

         0479/67.62.70

Twijfel je nog? Vraag een gratis proefles aan!

  • Facebook Social Icon